Workshop

RAP I REPLIKKEN

 
RAP I REPLIKKEN er en hæsblæsende workshop om tekstskrivning, rap og performance. Det er sjovt, lærerigt og helt sikkert grænseoverskridende, når AndyOp fortæller om genren og udfordrer deltagerne til selv at skrive tekster og rappe. Og glem alt om noder og fagsprog – man skal hverken kunne synge eller spille på et instrument for at være med. Alle kan lære at rappe!

AndyOp har flere end 150 workshops på CV’et og udbyder både kortere og længere forløb, som kan skræddersyes efter ønske. RAP I REPLIKKEN henvender sig primært til børn og unge i folkeskolen og gymnasiet, men workshoppen er også relevant for lærere, virksomheder og andre, der vil lære at skrive skarpe tekster og komme ud over rampen.

← Se TV-indslag om RAP I REPLIKKEN

"Forløbet med AndyOp er noget af det mest fantastiske, jeg har været med til i min tid som lærer"

- Tony Thomsen, Nordre Skole

"Det var et meget vellykket forløb, både på det læringsmæssige og det sociale plan. Der blev skubbet til nogle grænser. Stor ros til Andy!"

- Peter Rasted, Skovbyskolen

”Vi havde den mest fantastiske oplevelse. Hvor er det dejligt at møde en kunstner, der udover en stor faglig professionalisme også besidder store pædagogiske evner”

- Inge Burchardt, Kragelund Efterskole